1. Kan jag teckna gymkort åt någon annan? Nej det går inte då medlemskapet på gymmet räknas som personligt, du kan däremot köpa presentkort till någon och ge bort som den då kan använda i sin tur vid ett tecknande.
  2. Vad är en administrativ avgift? Det är kostnaden som tas ut för varje kalenderår som avser ditt medlemskort, hanteringen för det löpande systemet för att hålla systemen igång och den administrativa hanteringen av dig som kund. För dig som har löpande medlemskap eller ett tecknat kort med fasta perioder som löper över ett årsskifte så faktureras eller så dras det på ditt autogiro vid årsskiftet ditt kort löper över.
  3. Mitt kort tar slut på en ombemannad dag och jag vill fortsätta träna, hur gör jag? Då kontaktar du oss så löser vi ett tillfälle anpassat utifrån dig så förlänger vi ditt kort för den period du önskar ha.
  4. Får jag ta med mig någon att testa gymmet? Självklart, din gäst kan köpa ett dagspass i kassan på receptionen som ger en kod till svängarmen, skulle man släppa in någon utan att betala gäller en straffavgift på 800krt för att du släpper in någon på gymmet som inte har medlemskap. Det går alltid att testa vårt gym kostnadsfritt på de bemannade tiderna.
  5. Jag vill träna morgon och kväll, får jag gå in flera gånger om dagen? Du får träna hur många gånger och hur länge du vill mellan våra öppettider 04.30-23.00 alla dagar i veckan.
  6. Jag har barn, får dom vara med på gymmet? Ja barn får vara med på gymmet men det är ingen lekpark, så länge du har uppsikt över dem samt att dom inte är på maskinerna då våra medlemmar betalar för att nyttja dessa dyra maskiner.
  7. Kan jag säga upp mitt medlemskap digitalt? Tyvärr inte, medlemskapet behöver avslutats med att fylla i en lapp "Uppsägning" nere på gymmet som du hittar i receptionen vid medlemskapslapparna.